nasice.hr
Vijesti

Nagrađeni najbolji natjecatelji Gradske stolnoteniske lige Našice

U prostorijama Stolnoteniskog kluba Našice održana je svečana dodjela pehara i medalja najuspješnijim sudionicima Gradske stolnoteniske lige koja je po prvi puta organizirana od strane Kluba. Predsjednik Dražen Stanić istaknuo je kako je liga bila podijeljena u tri dobne skupine te da je trajala od studenog prošle godine do travnja ove godine. Ukupno se natjecalo pedesetak igrača iz Našica, Orahovice i Virovitice, što je dodatno naglasilo važnost ovog natjecanja u stolnoteniskoj zajednici. Pehare, medalje i sportsku opremu najboljim natjecateljima uručili su dugogodišnji član kluba Zvonko Jurić, dopredsjednik Vijeća mjesnog odbora Našice dr. Marijan Tepeš te gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba.

  • Stolnoteniski klub Našice predstavlja temelj dugogodišnje sportske tradicije u našem gradu. Vidjeti prepunu dvoranu djece, roditelja, gostiju i sponzora zaista je predivno iskustvo koje svjedoči o vitalnosti kluba. Želim čestitati njegovom vodstvu, posebno predsjedniku gospodinu Draženu Staniću te kompletnoj upravi koja marljivo radi na razvoju stolnog tenisa u Našicama. – rekao je gradonačelnik i ovom se prilikom zahvalio svim sportskim djelatnicima koji svoj entuzijazam i trud ulažu u rad s djecom.

Najbolji u najmlađoj kategoriji je Mateo Kerhat, Magdalena Štrk osvojila je kategoriju kadeta, dok je u konkurenciji seniora prvo mjesto pripalo Draženu Staniću.

Više iz kategorije

Memorijal Dore Pejačević, 4. – 7. svibnja 2023.

Ivona

Projekt “Da se ne zaboravi” – edukativni projekt za osnovnoškolce

Marac

Našice među najuspješnijima po povlačenju sredstava iz EU fondova

Ivona