nasice.hr
Vijesti

Novo poglavlje Nogometnog kluba Šipovac – krenula izgradnja klupskih prostorija

Gradonačelnik Krešimir Kašuba u sklopu svojih redovnih obilazaka investicija na području Našica posjetio je i gradilište novih prostorija Nogometnog kluba Šipovac investicije vrijedne 570.000,00 eura. Ona predstavlja značajan iskorak za lokalnu zajednicu, a nove prostorije bit će otvorene i za druge sportske klubove, udruge i organizacije s područja Grada, čime će postati središte sportskih aktivnosti i društvenog života u Šipovcu. U projekt je do sada uloženo 65.000,00 eura od strane Grada Našica i 10.000,00 eura od strane Osječko – baranjske županije.

  • Kroz godine, često smo čuli apel mještana, igrača i članova uprave o potrebi za boljim uvjetima, posebno u vezi sa sigurnošću igrača jer je problematično bilo prelaženje ceste do postojećih svlačionica. Stoga sam izrazio zadovoljstvo vidjevši završene temelje, jer Grad Našice teži ulaganju u nove standarde i podizanju kvalitete života naših građana, uključujući i podršku klubovima poput NK Šipovac. Ulaganje u sportske objekte nije samo ulaganje u infrastrukturu, već i u zajednicu i identitet našeg grada. Ovi radovi su samo početak, a cilj je osigurati zadovoljstvo igrača, članova uprave i mještana Šipovca. – izjavio je gradonačelnik Kašuba te dodao da je ovo ulaganje koje čini oko 15 % potrebnih sredstava usmjereno u projektnu dokumentaciju, zemljane radove, izmještanje plinovoda te izgradnju temelja.

Članovi NK Šipovca, ali i mještani, zadovoljni su započetim radovima koji će itekako utjecati na sportski, ali i društveni život mještana.

  • Novi objekt će imati svlačionice za domaće i gostujuće ekipe, društvenu prostoriju i ostale potrebne sadržaje poput praonice i kotlovnice. Ovo će značajno poboljšati uvjete ne samo za naše igrače, već i za cijelu zajednicu. Nažalost, danas nisu s nama predsjednik Miroslav Ivankovići i predsjednik Nadzornog odbora Dražen Horvatek, koji su ključni u vođenju ovog projekta, jer se nalaze na službenom putu. – rekao je tajnik Kluba Dražen Ibriks.

Izvor: TV Našice, Informativni centar Virovitica – www.icv.hr

 

Više iz kategorije

U Našicama održana tematska konferencija „Lionsi o sljepoći i slabovidnosti“

Ivona

Grad Našice i ove će godine povodom uskrsnih blagdana isplatiti uskrsnice umirovljenicima

Ivona

Krunica za branitelje i ove godine postavljena na spomen-obilježju „Uskrsla Hrvatska“

Ivona