nasice.hr
Vijesti

Čestitka povodom Međunarodnog dana sestrinstva i medicinskih tehničara

Povodom Međunarodnog dana sestrinstva i medicinskih tehničara gradonačelnik Krešimir Kašuba uputio je sljedeću čestitku:

Povodom Međunarodnog dana sestrinstva i medicinskih tehničara, koji se obilježava 12. svibnja, svim medicinskim sestrama, tehničarima i primaljama na području Republike Hrvatske, a posebno vama koji radite u Općoj županijskoj bolnici Našice, čestitam vaš dan!

Hvala vam za sve što činite u svom svakodnevnom radu nesebično pomažući ljudima u potrebi. Hrabro se borite s brojnim izazovima koji se stavljaju pred vas iz dana u dan. Ljudima kojima je najteže pokazujete empatiju, humanost i stručnost, što im budi nadu za ozdravljenje. Ponosni smo na vas, na vaše znanje i djelovanje te želimo da u istom smjeru i nastavite uz našu podršku.

Vjerujemo da će uvođenje obrazovnoga kurikula medicinske sestre / medicinskog tehničara općeg smjera u Srednju školu Isidora Kršnjavog Našice omogućiti vašoj ustanovi osiguravanje potrebnih kadrova koji će u vašem kolektivu na stručan i odgovoran način nastaviti sve ono što ste vi do sada gradili.

Želim vam puno uspjeha u radu!

Više iz kategorije

Održana 1. Sjednica Vijeća mjesnog odbora Našica

Ivona

Isplata jednokratnog novčanog primanja korisnicima mirovine radi ublažavanja posljedica rasta troškova života – informacija i tiskanica

Marac

Obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Ivona