nasice.hr
Vijesti

Grad Našice ispratio još jednu generaciju maturanata

Grad Našice danas je s ponosom pozdravio maturante na njihov zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja. Plesnim koracima tradicionalne Quadrille točno u podne, usklađeni sa drugim gradovima Osječko-baranjske županije ušli su u novo razdoblje života. Sreću u životu poželio im je gradonačelnik Krešimir Kašuba poručivši im da ostanu, odnosno vrate se nakon školovanja u Našice te da zajedno razvijaju voljeni grad.

„Na današnji dan prisjećam se vremena kad sam ja bio maturant, bilo je tada ratno vrijeme, ali nažalost sličan ste scenarij i vi proživjeli s pandemijom korona virusa. Sad se nalazite na prekretnici svog života, ja vam čestitam na dosadašnjem radu i trudu, jer nije bilo lako doći do ove životne faze. Neke od vas sada čeka posao, a neke nastavak školovanja stoga vam želim puno sreće u razvoju i daljnjoj edukaciji.“ – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

U ime Srednje škole Isidora Kršnjavog Našice maturante je pozdravio profesor Goran Knežević rekavši da svoje srednjoškolsko obrazovanje završavaju plesom, te im isto preporučio tokom cijelog života.

„Neka vam život bude ples, radost, uživajte i veselite se.“ – rekao je profesor i zahvalio Gradu na suorganizaciji, te svim profesorima koji su vodili učenike i pripremali ih za današnji dan.

Za maturante je pripremljen i glazbeni nastup, pa su učenici nakon službenog programa nastavili sa veseljem.

Više iz kategorije

Održan Međunarodni dan mladih u organizaciji Gradskog savjeta mladih Grada Našica

admin

Na izboru za najuzorniju hrvatsku seosku ženu i Mirjana iz Vukojevaca

Ivona

Povijesni uspjeh Našičkih mažoretkinja Dora

Ivona