nasice.hr
Vijesti

Grad Našice u Breziku Našičkom uložio u Mjesni dom

U jučerašnjem obilasku investicija na području Našica, gradonačelnik Krešimir Kašuba sa suradnicima posjetio je i mjesto Brezik Našički. Tamo su ga dočekali članovi Vijeća Mjesnog odbora Brezik Našički novouređenoj terasi Mjesnog doma. U Dom se u proteklom vremenu uložilo puno, naglasio je gradonačelnik, no najveći je uspjeh uređenje terase koja će sada poslužiti za brojna događanja, kojih u ovom mjestu ne manjka. Najavljene su i nove investicije po pitanju sigurnosti mještana pa će se u sljedećem periodu uložiti u nogostup, za koji se dokumentacija već priprema.

  • U mjesto Brezik Našički ulažemo kontinuirano, a prošle smo godine uložili značajna sredstva u održavanje i novi sanitarni čvor. Nastavak je slijedio ove godine izgradnjom terase, gdje smo uložili u krov, fasadu i pločice ukupne vrijednosti oko 13.000,00 eura. Važno je naglasiti da Brezik kao mjesto živi jednim sportskim duhom, a Mjesni dom i igralište centar su brojnih događanja. Brezik je prigradsko mjesto sa kompletnom infrastrukturom i smatram da je kao takav idealan za visoku kvalitetu života mještana, a posebno mladih obitelji. – rekao je gradonačelnik zahvalivši se Mjesnom odboru na aktivnostima i što svakodnevno ukazuju na pitanja bitna za mještane.

Boris Vulić, potpredsjednik Vijeća Mjesnog odbora Brezik Našički, zahvalio je gradonačelniku i Gradu Našicama na investicijama koje puno znače Nogometnom klubu Brezik i Boćarskom klubu Brezik, ali i svim ostalim mještanima. Brezik Našički je u proteklih nekoliko godina postao mjesto održavanja raznih događaja, tako su, naglasio je, domaćini Sportskih igara branitelja u organizaciji Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata “Orao” Orahovica – Našice, a redovito na njihovim terenima zaigraju i članovi Hrvatske boćarske reprezentacije.

Više iz kategorije

Posjet Makedoniji kao znak podrške njihovoj zajednici u Našicama

Ivona

In memoriam – mr.sc. Vesna Bosanac, dr.med.spec.pedijatar

Marac

Novi dječji gradonačelnik Grada Našica – Ivan Kolarić

Ivona