nasice.hr
Vijesti

Grad Našice u Breziku Našičkom uložio u Mjesni dom

U jučerašnjem obilasku investicija na području Našica, gradonačelnik Krešimir Kašuba sa suradnicima posjetio je i mjesto Brezik Našički. Tamo su ga dočekali članovi Vijeća Mjesnog odbora Brezik Našički novouređenoj terasi Mjesnog doma. U Dom se u proteklom vremenu uložilo puno, naglasio je gradonačelnik, no najveći je uspjeh uređenje terase koja će sada poslužiti za brojna događanja, kojih u ovom mjestu ne manjka. Najavljene su i nove investicije po pitanju sigurnosti mještana pa će se u sljedećem periodu uložiti u nogostup, za koji se dokumentacija već priprema.

  • U mjesto Brezik Našički ulažemo kontinuirano, a prošle smo godine uložili značajna sredstva u održavanje i novi sanitarni čvor. Nastavak je slijedio ove godine izgradnjom terase, gdje smo uložili u krov, fasadu i pločice ukupne vrijednosti oko 13.000,00 eura. Važno je naglasiti da Brezik kao mjesto živi jednim sportskim duhom, a Mjesni dom i igralište centar su brojnih događanja. Brezik je prigradsko mjesto sa kompletnom infrastrukturom i smatram da je kao takav idealan za visoku kvalitetu života mještana, a posebno mladih obitelji. – rekao je gradonačelnik zahvalivši se Mjesnom odboru na aktivnostima i što svakodnevno ukazuju na pitanja bitna za mještane.

Boris Vulić, potpredsjednik Vijeća Mjesnog odbora Brezik Našički, zahvalio je gradonačelniku i Gradu Našicama na investicijama koje puno znače Nogometnom klubu Brezik i Boćarskom klubu Brezik, ali i svim ostalim mještanima. Brezik Našički je u proteklih nekoliko godina postao mjesto održavanja raznih događaja, tako su, naglasio je, domaćini Sportskih igara branitelja u organizaciji Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata “Orao” Orahovica – Našice, a redovito na njihovim terenima zaigraju i članovi Hrvatske boćarske reprezentacije.

Više iz kategorije

Gradonačelnik Našica potpisao ugovor za izgradnju dječjeg vrtića na Urbariji

Ivona

Dočekajmo mirno 2023. godinu

Ivona

Rođendanska čestitka gradonačelnika Krešimira Kašube Radiju Našice

Marac