nasice.hr
UncategorizedVijesti

Mještani zadovoljni gradskim investicijama u Mjesni dom Gradac Našički

U redovnom obilasku investicija gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba sa suradnicima Magdalenom Vidaković-Gelenčir, pročelnicom Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav, Matijom Brkićem, pročelnikom Upravnog odjela za investicije i prostorno planiranje i Ivanom Beloševićem, direktorom NARA-e, danas je posjetio Gradac Našički.

Realizirane investicije obišli su u prisustvu predsjednika Vijeća Mjesnog odbora Gradac Našički Bernarda Marjančevića koji je istaknuo da su mještani zadovoljni dosadašnjim ulaganjima. U zadnjih godinu dana uređena je nadstrešnica nad terasom i ulazom u Mjesni dom, napravljen potpuno novi sanitarni čvor kao i kuhinja, a osvježeni su i unutrašnji zidovi.

Proporcionalna ulaganja u sva prigradska naselja

Gradonačelnik je prilikom ovog posjeta istaknuo da se nalazimo u vremenu povijesnih ulaganja u našički kraj, pa se sukladno tome proporcionalno ulaže i u sva okolna naselja, njih 17.

  • Danas smo u Gradcu, gdje je uloženo oko 14.000,00 eura, kroz uređenje Mjesnog doma, od održavanja prostorija, krečenja, zastora na prozorima, a kao najveće investicije ističu se sanitarni čvor i nadstrešnica. Sad je Mjesni dom na jednoj visokoj razini kvalitete te je primjeren za razne namjene, za sve ono što mještanima treba. Ipak najveća investicija u samim Našicama, pa tako i u Gradcu Našičkom je Aglomeracija, koja će i do svakoga domaćinstva dovesti tekuću vodu. – rekao je gradonačelnik i zahvalio predsjedniku Marjančeviću najavivši nove investicije. Dodao je i to da je g. Marjančević izuzetno aktivan i svu problematiku mjesta redovito komunicira s Gradskom upravom

Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Gradac Našički Bernard Marjančević zadovoljan je učinjenim, a to su potvrdili i drugi mještani na subotnjem otvorenju novoobnovljenih prostorija. On se ovom prilikom zahvalio gradonačelniku i pročelnicima, odnosno svima koji su im pomogli na dosadašnjim ulaganjima u mjesto. Smatra da se već napravio veliki posao, ali činjenica je da se ide dalje, u planu je izgradnja nadstrešnice na groblju te rekonstrukcija staze.

Više iz kategorije

Velika zlatna plaketa uručena počasnom građaninu Grada Našica

Ivona

Našičkim kuglačima gradonačelnik Kašuba predao vrijednu donaciju

Marac

Program proslave Dana grada Našica 2023. godine

Ivona