nasice.hr
UncategorizedVijesti

Mještani zadovoljni gradskim investicijama u Mjesni dom Gradac Našički

U redovnom obilasku investicija gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba sa suradnicima Magdalenom Vidaković-Gelenčir, pročelnicom Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav, Matijom Brkićem, pročelnikom Upravnog odjela za investicije i prostorno planiranje i Ivanom Beloševićem, direktorom NARA-e, danas je posjetio Gradac Našički.

Realizirane investicije obišli su u prisustvu predsjednika Vijeća Mjesnog odbora Gradac Našički Bernarda Marjančevića koji je istaknuo da su mještani zadovoljni dosadašnjim ulaganjima. U zadnjih godinu dana uređena je nadstrešnica nad terasom i ulazom u Mjesni dom, napravljen potpuno novi sanitarni čvor kao i kuhinja, a osvježeni su i unutrašnji zidovi.

Proporcionalna ulaganja u sva prigradska naselja

Gradonačelnik je prilikom ovog posjeta istaknuo da se nalazimo u vremenu povijesnih ulaganja u našički kraj, pa se sukladno tome proporcionalno ulaže i u sva okolna naselja, njih 17.

  • Danas smo u Gradcu, gdje je uloženo oko 14.000,00 eura, kroz uređenje Mjesnog doma, od održavanja prostorija, krečenja, zastora na prozorima, a kao najveće investicije ističu se sanitarni čvor i nadstrešnica. Sad je Mjesni dom na jednoj visokoj razini kvalitete te je primjeren za razne namjene, za sve ono što mještanima treba. Ipak najveća investicija u samim Našicama, pa tako i u Gradcu Našičkom je Aglomeracija, koja će i do svakoga domaćinstva dovesti tekuću vodu. – rekao je gradonačelnik i zahvalio predsjedniku Marjančeviću najavivši nove investicije. Dodao je i to da je g. Marjančević izuzetno aktivan i svu problematiku mjesta redovito komunicira s Gradskom upravom

Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Gradac Našički Bernard Marjančević zadovoljan je učinjenim, a to su potvrdili i drugi mještani na subotnjem otvorenju novoobnovljenih prostorija. On se ovom prilikom zahvalio gradonačelniku i pročelnicima, odnosno svima koji su im pomogli na dosadašnjim ulaganjima u mjesto. Smatra da se već napravio veliki posao, ali činjenica je da se ide dalje, u planu je izgradnja nadstrešnice na groblju te rekonstrukcija staze.

Više iz kategorije

Odana počast pokojnom Željku Baričeviću

Ivona

Čestitka gradonačelnika Krešimira Kašube

Ivona

Odana počast braniteljima Branku Glavašu, Slavku Marodu i Antunu Sertiću

Ivona