nasice.hr
Vijesti

Jelke u Gradskoj upravi ukrašene dječjim radovima

Jučer je u Gradskoj upravi Grada Našica održano kićenje božićnih jelki u organizaciji DND-a Našice i Grada Našica. U kićenju su sudjelovali članovi Dječjeg foruma DND-a Našice uz voditeljicu Ružicu Belunjak, vijećnici Dječjeg gradskog vijeća i povjerenica Kata Knežević  te gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba.

Izuzetno sretan ovom blagdanskom akcijom je gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba koji je poželio okupljenoj djeci sve najbolje povodom Božića i Nove godine.

  • Zadovoljstvo je večeras biti s djecom i okititi s njima jelku te uživati u predblagdanskom raspoloženju. Članovi i voditelji Dječjeg foruma DND-a Našice i Dječjeg gradskog vijeća sudjelovali su u ovoj akciji i moram ovom prilikom naglasiti našu izvrsnu suradnju. Okitili smo dvije jelke u Gradskoj upravi, a djeca su bila vrijedna, te su sami izradili kreativne ukrase. Prekrasno je vidjeti zajedništvo djece i kako to izgleda kad se puno malih ruku složi. – izjavio je gradonačelnik Kašuba.

Tradicionalna je ovo blagdanska aktivnost u kojoj najviše uživaju djeca čiji kreativni radovi krase jelke u Gradskoj upravi. Nakon ukrašavanja okupljeni su se zasladili pripremljenim slatkišima i sokovima. Voditeljica Ružica Belunjak naglasila je kako su djeca uložila puno truda u izradu ukrasa.

FOTO: TV NAŠICE

Više iz kategorije

Razvoj turizma našičkog područja kroz planinarsku kuću i aktivnosti planinara

Ivona

Na Kavi s Gradonačelnikom

Ivona

KAKO DO BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA ENERGETSKU OBNOVU OBITELJSKIH KUĆA?

Marac