nasice.hr
Vijesti

Drugi vikend Adventa u Našicama je iza nas

Petak dan za najmlađe

Na ovogodišnjem Adventu u Našicama petak je rezerviran za dječje radosti tako je u središtu grada organizirana predstava za djecu “Avanture svetog Nikole” kazališta “Šareni svijet”, najmlađe najviše je razveselio dolazak svetog Nikole i podjela darova. Dugogodišnji aktivni sudionici Adventa u Našicama, Udruga mladih INFO, i ove je godine, u suradnji sa Gradskom knjižnicom Našice, kreativnim dječjim programom upotpunila večer. Posjetitelji su tijekom večeri mogli uživati u Božićnom sajmu koji uistinu ima bogatu  i šaroliku ponudu, a za dobro raspoloženje pobrinuo se Tamburaški sastav “Čokanj”.

Šarolika ponuda za sve ukuse i uzraste

Subotnji program Adventa u Našicama obilježen je koncertima. Koncert božićnih pjesama vrlo zapaženo su glazbeno oplemenili članovi Gradske udruge umirovljenika pod voditeljstvom Maje Smiljković. Večer je u pravom predblagdanskom ozračju nastavljena koncertom Gradske glazbe Našice pod ravnanjem Ivana Krajačića.

Upaljena 2. adventska svijeća

Sinoć se upalila 2. adventska svijeća na adventskom vijencu u srcu našeg grada. Molitvu je predvodio fra Josip Vukoja, a u  prigodnom programu nastupio je zbor „Brezice“. U ime zbora svijeću je zapalila članica Ana Drenovac. Cijeli program paljenja svijeće pod organizacijom je Udruge za kulturu življenja DarNa i Župe sv. Antuna Padovanskog. Ovom događaju prisustvovali su brojni vjernici.

Kristijan Babić i bend održali sjajan koncert

Posjetitelji su se kasnije zabavili uz sjajan koncert lokalnog glazbenika Kristijana Babića & bend, a posjetitelji su tako mogli čuti brojne bezvremenske hitove koji su dobro zabavili publiku. Kristijan Babić novo je ime na našoj sceni,  a ovaj glazbenik prošle godine se predstavio  uspješnim singlom BOŽIĆNA (Neka me ovaj dan ponese) čime je započeo novo poglavlje u glazbenoj karijeri.

Ovogodišnji Advent u Našicama nadmašio očekivanja

Tijekom cijeloga prosinca bogatim kulturno – zabavnim i gastronomskim programom Našičani i posjetitelji će uživati u raznovrsnim manifestacijama, kao i uvijek pogodnim za svaki ukus i uzrast. Ove godine izuzetno je bogata ponuda božićnog sajma kojeg valja posjetiti. Ovogodišnja manifestacija “Advent u Našicama” nudi nastupe poznatih hrvatskih, ali i lokalnih glazbenika, kulturno – umjetničkih društava, kazališnih predstava, a i uprizorit će se neki od hrvatskih tradicijskih običaja. Ove godine neće manjkati ni zabave za najmlađe, pa će tako uživati u brojnim igraonicama i radionicama, a posjetit će ih i Djed Božićnjak!

IZVOR: TV Našice

Više iz kategorije

Adventsko veselje i u Velimirovcu

Ivona

Otvoren 19. Božićni malonogometni turnir

Ivona

Dočekajmo mirno 2023. godinu

Ivona