nasice.hr
Vijesti

Kultna Crvena jabuka okupila raspjevano mnoštvo

Ruke u zraku, glasno pjevanje, hit za hitom i broj okupljenih zaljubljenika kultnog benda Crvene jabuke govori koliko je dobar poklon Grada Našica i Turističke zajednice Grada Našica bio dobar. Iako je Valentinovo, dan zaljubljenih, u trosatnom koncertu uživali su svi – i mladi i stari.

Grad Našice poklonio koncert povodom Valentinova

Grad Našice prošlu je godinu završio izvanrednim i nikad ljepšim Adventom, a počeo manifestacijom Večer vina u Perivoju i jučerašnjim koncertom Crvene jabuke. Sve je to uvod, i kako kaže gradonačelnik Krešimir Kašuba, početak promidžbe Našica kao novog turističkog potencijala.

„Nakon Adventa, nakon Večeri vina u Perivoju, ovo je nastavak promidžbe Grada Našica s poznatom Crvenom jabukom za Dan zaljubljenih, Valentinova. Poklon našim sugrađankama i sugrađanima, no ne samo njima nego i šire, jer ovi događaji prelaze područje regionalnog. Izuzetno sam zadovoljan i s vremenskim uvjetima i s atmosferom večeras. Svima nam je večerašnji koncert bio važan, pogotovo u ovom teškom vremenu, da budemo zajedno, pokažemo zajedništvo i ono što je meni važno da promičemo naš grad.” – rekao je gradonačelnik.

Dražen Žerić Žera

Crvena jabuka oduševila starim dobro poznatim hitovima

Ekipa Crvene jabuke nije prvi puta na području Našica, pa im je to bio dodatan poticaj da publici daju ono najbolje što znaju. Iako je slaba kišica pokušala omesti posjetitelje, svi su je otjerali zapjevavši u glas „Bježi kišo s prozora”. Bend koji je na vrhu dugih 35 godina, a pjesmama su obilježili mladost mnogih generacija ni sinoć nije razočarao, naprotiv oduševio je. Crvena je jabuka otpjevala one najpoznatije hitove, a nastup je začinjen i nedavno objavljenim pjesmama, od koje izdvajamo Tvrđavu koju su snimili u duetu sa Josipom Pejakovićem.

„Mi smo uvijek zadovoljni publikom, mi smo normalni ljudi koji ko i Slavonci. Mi publici uvijek dajemo sve što možemo u datom trenutku, a publika daje nama zadnjih 40 godina. Nije to zadovoljština moja ili njihova, muzika je sastavni dio života. Grad se ne mjeri po broju stanovnika, je li mali ili veliki. Može biti grad od dvije kuće, ako imaš srce, dušu, ovaj jug Europe ima najveću dušu.” – rekao je Žera iz Crvene jabuke.

Svakog mjeseca jedan događaj

Turistička ponuda grada Našica bit će sve bogatija, a svakog će se mjeseca održati minimalno jedan veliki događaj, koncert, manifestacija ili nešto treće.

„Nakon Večeri vina u Perivoju koje smo održali u siječnju, Grad Našice je poklonio povodom Dana zaljubljenih, Našičanima, ali i svim posjetiteljima koncert Crvene jabuke za sve generacije. Zadovoljni smo broje posjetitelja, publika je rasplesana i raspjevana, uspjeli smo ih razveseliti. Ovo svakako nije kraj pripremamo nešto novo, što u Našicama još nije održano. U travnju ćemo organizirati manifestaciju Našička viteška priča, no o tome više uskoro.”- rekla je Ines Resler, predsjednica Povjerenstva za turizam i manifestacije Grada Našica.

Više iz kategorije

Čestitka gradonačelnika svim učiteljima, nastavnicima, profesorima i odgajateljima

Ivona

Nastavlja se sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća – Uskoro novi Javni poziv

Marac

Prezentirano prvo urbanističko rješenje Sportsko-rekreacijskog centra Našice – Nexe Arene

Ivona