nasice.hr
Vijesti

Našičkim kuglačima gradonačelnik Kašuba predao vrijednu donaciju

Kuglački klub Našice postoji još od 1988. godine i trenutno broje 12 aktivnih igrača koji se natječu u 3.ligi. Donacijom Grada Našice i Športske zajednice Grada Našica, po prvi puta u desetljećima postojanja imaju kompletirane trenerke i dresove.

Opremili klub kompletom trenerki i dresova

Kuglački klub Našice jučer je na treningu, koji održavaju u Kuglačkoj dvorani Đurđenovac, primio vrijednu donaciju kompleta trenerki i dresova. Grad Našice i Športska zajednica Grada Našica u klub su uložili gotovo 10 000 kuna.

„Uvijek napominjem da je Našice grad udruga, od kojih je čak 40 sportskih. Kuglački klub Našice djeluje uistinu dugi niz godina i trenutno se natječu u 3. ligi. Mi smo prepoznali njihov rad, ali i trud, te smo ih opremili kompletom trenerki i dresova vrijednosti gotovo 10 000 kuna. Treninge, ali i domeće utakmice našički kuglači odrađuju u kuglanama okolnih gradova, a trenutno su u Đurđenovcu. Ovim putem zahvaljujem načelniku Općine Đurđenovac Hrvoju Topaloviću, koji nam je dvoranu ustupio besplatno. Ipak naglašavam kako aktivno radimo na rješenju našičke kuglane koja će vjerujem biti realizirana u skorije vrijeme.” – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Osobnom primopredajom gradonačelnik, ali i predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović, pokazao je da cijeni rad kuglača, ali i uporno djelovanje s obzirom da dvorane u Našicama nema.

„Kuglane u Našicama nema i to je ozbiljan problem kojeg rješavamo. U dogovoru s gradonačelnikom uvjeren sam da će se izgradnja realizirati u skorije vrijeme.” – rekao je Nikola Antolović, predsjednik Športske zajednice Grada Našica.

Tridesetogodišnje djelovanje u susjedstvu

Kuglači su nekad i kuglali u Našicama, nažalost samo kratko, kako kaže predsjednik kluba Miljenko Ljubić. Nakon svog osnutka pa sve do 1991. godine kuglali su u hotelu, gdje je nakon rata staza zatvorena. Od tada desetljećima, ali bez prestanka u radu, vježbaju i natječu se koristeći dvorane okolnih gradova.

„Donacija Grada Našica i Športske zajednice Grada Našica uistinu nam puno znači, jer do sada nikad nismo imali kompletnu opremu. Sad svaki igrač ima komplet trenerku, dres i torbu. To će nam svakako pomoći da ostvarimo dobre rezultate. U klubu aktivno igra 12 igrača, a najstariji ima više od 70 godina. Kuglanje je uistinu zahvalan sport, jer njime se možete baviti dugo, što mi i dokazujemo.” – rekao je predsjednik Kuglačkog kluba Našice, Miljenko Ljubić zahvalivši još jednom na vrijednoj donaciji.

Više iz kategorije

Čestitka gradonačelnika Krešimira Kašube povodom Svjetskog dana učitelja

admin

Kroz Kickboxing Klub „Impact” Našice do sada prošlo 600 članova

Marac

Program proslave obilježavanja 30. obljetnice 132. brigade

Marac
Veličina slova
Kontrast