nasice.hr
Vijesti

Predstavljen prvi broj Našičkih novina

Grad Našice od sada će izdavati informativno glasilo pod nazivom Našičke novine. Povodom izlaska prvog broja, u Gradskoj upravi održana je tiskovna konferencija na kojoj su uz gradonačelnika Grada Našica Krešimira Kašubu bile prisutne i Ivona Ćosić, urednica novina te Manuela Pintarić, članica uredništva.

Besplatno glasilo

Besplatno glasilo izdano je u 5 500 primjeraka s ciljem da ga dobije svako kućanstvo, odnosno da svaki građanin Grada Našica bude upućen u aktualna događanja. Podjela novina započela je krajem prošlog tjedna i još je u tijeku. Novine će izlaziti kvartalno, pa se sljedeće izdanje očekuje početkom rujna.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba istaknuo je Našičke novine, odnosno njihovo izdavanje kao povijesni trenutak za grad.

  • Novine su jedan format medijskog praćenja koji nikako ne smije biti zanemaren, bez obzira što su u ovom vremenu zavladali elektronički mediji. Pisani trag svakako ostaje upamćen, a vjerujem da smo ovakvim prijenosom informaciji zadovoljili sve dobne kategorije. Novine obuhvaćaju gospodarstvo, sport, kulturu, institucije i udruge, sve ono što jedan grad čini gradom. – rekao je gradonačelnik naglasivši da se Našičkim novinama želi doći do svakog kućanstva i obitelji na području Grada Našica kako bi svi naši sugrađani bili informirani o radu Gradske uprave, Gradskog vijeća, Gradonačelnika te o aktivnostima naših gospodarstvenika, ustanova i udruga.

Urednica Ivona Ćosić istaknula je da prvo izdanje Novina sadrži više od 50 članaka, a dotiče se raznih tema, od gospodarstva, povijesnih projekata, kulture i sporta. S težnjom da svako buduće izdanje bude još bolje, Uredništvo poziva građane da se sa prijedlozima, ali i vijestima jave na mail nasicke.novine@nasice.hr.

Više na ovu temu pogledajte u prilogu TV Našica:

Više iz kategorije

Odana počast Zdravku Hermanu

admin

Gradska knjižnica Našice slavi 185. rođendan

Ivona

Treći AVD uređaj u Našicama postavljen u zgradi Gradske uprave

Ivona