nasice.hr
Vijesti

Svečani prijem predsjednika Vijeća Mjesnih odbora

Gradonačelnik Krešimir Kašuba danas je održao svečani prijem za predsjednike Vijeća Mjesnih odbora na području grada Našica s kojima je prokomentirao do sada ostvarene investicije u Našice i prigradska naselja, ali su se dotaknuli i planova za 2024. godinu. Predsjednici Mjesnih odbora zahvalili su gradonačelniku na suradnji kroz godinu koja je ističu bila dobra, a u svako se mjesto ulože proporcionalno, zaključili su.

  • Ovo je bila prilika zahvaliti se svima na izuzetno dobroj suradnji. Najveći Mjesni odbor je svakako onaj grada Našica, ali ništa manje nisu važni ni svi manji Mjesni odbori. Ovom prilikom na kraju godine osvrnuli smo se na proteklu 2023. godinu koja je bila vrlo uspješna, razvojna, socijalna pa se ulagalo i u udruge koje su važne za duh svakog mjesna. U najvećem Mjesnom odboru Našice ulaganje smo ostvarili kroz veliki investicijski ciklus, a u 2024. godini idemo u novi. Važno je bilo danas naglasiti svim predstavnicima Mjesnih odbora koji su zajedno sa mnom odgovorni za kvalitetu života naših mještana da nastavljamo dosadašnju dobru suradnju i ono što je najvažnije proporcionalno ulaganje u sva okolna mjesta i to prema njihovim zahtjevima. – rekao je gradonačelnik i dodao da nemaju svi gradovi Mjesne odbore, no on osobno smatra da su upravo ovi ljudi spona između mještana i izvršne vlasti.

U ime svih predsjednika i predsjednice koji su se okupili na prijemu, gradonačelniku je na suradnji zahvalio predsjednik Mjesnog odbora Našice Darko Cerovski, kao najvećeg na području Našica.

  • Grad izdvaja znatna sredstva za kapitalne investicije, infrastrukturu, razvoj privrede, ali i rad udruga što je za svaku pohvalu. Na području Našica ima veliki broj udruga, a njihov aktivan rad iziskuje i određena financijska sredstva, ipak Grad se uvelike brine da one funkcioniraju kako treba. Oni kao Mjesni odbori teže sredstva dodijeliti ravnopravno kako bi udruge nastavile biti aktive i sudjelovati na manifestacijama koje organizira Grad Našice. – rekao je Cerovski i dodao da vjeruje da će se i u godini koja slijedi izdvojiti znatna sredstva za investicije i udruge kojima će zajedno, Grad i Mjesni odbori, raditi u svrhu stvaranja bolje kvalitete života mještana.

Tradicionalno, nakon prijema uručeni su i prigodni pokloni uz čestitke povodom nadolazećih blagdana i nove 2024. godine.

Više iz kategorije

Ulaganje u dodatnu sigurnost građana u Sportskoj ulici

Ivona

Nastavak ERASMUS projekta u Našicama

Ivona

Nova prilazna cesta Industrijskoj zoni

admin