nasice.hr
Vijesti

Svečani prijem učenika i mentora

Danas je u sklopu proslave Dana grada Našica upriličen Svečani prijem učenika i mentora, sudionika državnih i međunarodnih natjecanja, koje je osobno darivao i čestitao im gradonačelnik Krešimir Kašuba. Prijem se održao u Pastoralnom centru Emaus zbog najavljene moguće kiša, pa je dvorana bila ispunjena do posljednjeg mjesta, učenicima, mentorima i roditeljima. Uspješni učenici i mentori iz četiri osnovne škole, OŠ kralja Tomislava Našice, OŠ Dore Pejačević Našice, OŠ Ivana Brnjika Slovaka Jelisavac i OGŠ Kontesa Dora, te Srednje škole Isidora Kršnjavog Našice dobili su prigodne poklone, torbu sa dodatcima i kapu s grbom Grada Našica.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba pozdravio je na početku prijema sve prisutne, a djeci poručio da se svaki uspjeh nagrađuje. Pozvao ih je da nastave biti najbolja verzija sebe i da nastave školovanje izvan Našica, ali da se po završetku vrate u svoj grad kako bi ga zajedno nastaviti razvijati.

U ime ravnatelja škola obratio se prof. Željko Filjak zahvalivši gradonačelniku na svečanom prijemu i prigodnim poklonima. I on je pohvalio sve učenike i njihove mentore koji ih potiču da budu sve bolji, i otvaraju im mogućnost za daljnje napredovanje i razvoj.

FOTO: TV NAŠICE

Više iz kategorije

794. rođendan Grada Našica proslavljen svečano

Ivona

Čestitka za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Marac

Drugi vikend Adventa u Našicama je iza nas

Ivona