nasice.hr
Vijesti

Tradicionalno blagdansko druženje

Na glavnom gradskom trgu održano je tradicionalno druženje gradske uprave sa sugrađanima uz girice i kuhano vino. Blagdansko raspoloženje dodatno je uljepšao nastup Tamburaškog sastava „Kontesa Dora” i Tamburaškog društva „Dora Pejačević”.

U blagdanskom raspoloženju

Uistinu velik broj građana danas je okupio na Trgu dr. Franje Tuđmana, gdje je u sjenici održan nastup Tamburaškog sastava „Kontesa Dora” i Tamburaškog društva „Dora Pejačević”. Maleni talenti, ali i veliki već iskusni glazbenici prigodnim su pjesama, koje su uvježbavali duže vrijeme, oduševili okupljene. Kako nam je rekao dirigent Dean Kopri mladi glazbenici ovim će završiti nastupe u 2021. godini, a već prvi koncert planiraju početkom veljače.

Mi smo uvijek aktivi. Jučer smo održali naš božićni koncert, a danas upriličavamo ovo tradicionalno blagdansko druženje.”- rekla je ravnateljica Osnovne glazbene škole Kontesa Dora Našice Marina Kopri.

Čestitka gradonačelnik

Građanima se na druženju priključio i gradonačelnik Krešimir Kašuba poželivši svim okupljenima, u prigodnom obraćanju, sretan Božić i uspješnu 2022. godinu.

„Danas se družimo na tradicionalnom okupljanju u ovo blagdansko vrijeme, na badnjak, uz prigodan koncert u organizaciji Glazbene škole Kontesa Dora. Što reći nakon ovog Adventa koji je bio kao nikad do sada, uvjeren sam napravljen iznad svih očekivanja. Ovo je pak šećer na kraju, gdje se okupilo puno naših sugrađana i sugrađanki. Otvorene su i ugostiteljske kućice koje su sigurno pridonijele ovom ugođaju. Iskoristi ću ovu prilika da svim sugrađanima i sugrađankama poželim sretan Božić i uspješnu novu godinu, te da ona bude još ljepša od ove.” – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Više iz kategorije

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Ivona

Predstavljen cjelokupan program 22. Dana slavonske šume

Ivona

Program treće adventske večeri

admin