nasice.hr
Vijesti

U Granicama nastavljena izgradnja dijela ceste prema Polubašama

Gradonačelnik je danas, u pratnji pročelnice Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalene Vidaković-Gelenčir, obišao radove na izgradnji dijela ceste u Granicama. Nastavak je to investicije koju je Grad, nakon rješavanja imovinsko-pravnih odnosa, započeo prije dvije godine kada je dogovorena etapna izgradnja. Ove godine u izgradnju dijela od Granica prema Polubašama bit će uloženo 35.475,00 eura. Ovo je nastavak investiranja u prigradska naselja, rekao je gradonačelnik:

Radi se o isključivo gradskom novcu pa se, ovisno o mogućnostima, u izgradnju ide etapno svake godine po nekoliko stotina metara. U Granice su uložena znatna sredstva, počevši od Aglomeracije koja je pri kraju, a zahvaljujući kojoj je voda dovedena no preostaje još posljednja faza, a to je spajanje priključaka na obiteljske kuće i ona bi trebala biti riješena u sljedećih nekoliko mjeseci. Osim toga ulaže se i u Rozmajerovac, naselje uz Granice u kojemu Županijska uprava za ceste radi na izgradnji županijske ceste – kazao je gradonačelnik i dodao kako je ovo temeljna infrastruktura bitna za podizanje kvalitete života stanovništva koje živi na ovom području.

Predsjednica Mjesnog odbora Granice Sandra Đurđević zahvalila je Gradu Našicama i gradonačelniku na trudu i ulaganju u prigradska naselja kako bi mlade obitelji koje su ostale živjeti na ovom području, imale osnovne uvjete za život.

Kako je rekao predstavnik izvođača radova Zvonko Matijašević, trenutno se nasipava kamen, a sljedeći tjedan kreće priprema za asfaltiranje. Svi poslovi trebali bi biti završeni u predviđenom roku.

Više iz kategorije

Dodijeljene stipendije Grada Našica

Marac

Čestitka gradonačelnika Krešimira Kašube povodom Dana Oružanih snaga RH i Dana Hrvatske kopnene vojske

Ivona

OBAVIJEST – ZATVARANJE CESTE U CENTRU GRADA

Ivona