nasice.hr
Vijesti

Vrtićanci ukrasili božićna drvca u centru Našica

Danas je u prijepodnevnim satima na glavnom gradskom trgu bilo iznimno veselo i puno dječjeg smijeha. Tako su djeca Dječjeg vrtića “Zvončić” sa svojim odgajateljicama i ravnateljicom Snježanom Kanđerom okitili božićna drvca. Ovoj veseloj akciji pomogao je i gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba zajedno s članovima Gradske uprave.

Jako sretan s ovom tradicionalnom akcijom, gradonačelnik Kašuba nije skrivao zadovoljstvo.

“Bilo mi je izuzetno drago poželjeti dobrodošlicu našim vrtićancima koji su došli u stvarno velikom broju te pozdraviti ih u ime Grada. Ovo adventsko vrijeme, vrijeme darivanja je najljepši dio godine. Moram naglasiti kako su se djeca i ove godine potrudila te napravila lijepe i maštovite ukrase.” – izjavio je Krešimir Kašuba, gradonačelnik Grada Našica.

Veliki je ovo doživljaj bio i za one najmlađe iz vrtića „Zvončić” koji su, bez obzira na hladnoću, bili izuzetno aktivni u ukrašavanju, zaključila je ravnateljica vrtića Snježana Kanđera.

“Danas smo imali jednu lijepu akciju, vani je malo hladnije, ali je toplo u našim srcima. Mi smo se ovih dana intenzivno pripremali kako bismo napravili što ljepše ukrase za naše jelke koje se nalaze u centru Grada. Htjeli smo na prikladan način urediti ovo naše okruženje gdje svakodnevno boravimo, prolazimo, družimo se i igramo.

Djeca su bila vrlo marljiva sa svojim odgojiteljicama, pokazala su puno kreativnosti i mašte i evo nas danas ovdje gdje nas je dočekao naš gradonačelnik gospodin Krešimir Kašuba. Gradonačelniku se zahvaljujem na lijepim riječima dobrodošlice kao i gostoprimstvu. Ovo kićenje je jedna lijepa priprema za Božić. Tako je ovaj mjesec pun topline, dobrote i pozitivnih emocija, a neka tako ostane i kroz cijelu iduću godinu. Kao što ste mogli vidjeti djeca se raduju, vesela su i uživaju u ovim trenucima. Ovim putem svima želim, a prije svega našoj djeci i našim najmlađima, sretan Božić i sretnu Novu godinu te puno zdravlja ljubavi, mira i veselja u srcu.” – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića “Zvončić” Snježana Kanđera.

Više iz kategorije

Obilježavanje 31. obljetnice ustroja 132. brigade Hrvatske vojske Našice – Orahovica.

Ivona

Gradonačelnik donirao majice s obilježjima Grada Našičkim mažoretkinjama “Dora”

Ivona

Kroz ERASMUS projekte Grad Našice postaje prepoznatljiv na europskoj razini obrazovanja

Ivona