nasice.hr
Vijesti

Vrtićanci ukrasili božićna drvca u centru Našica

Danas je u prijepodnevnim satima na glavnom gradskom trgu bilo iznimno veselo i puno dječjeg smijeha. Tako su djeca Dječjeg vrtića “Zvončić” sa svojim odgajateljicama i ravnateljicom Snježanom Kanđerom okitili božićna drvca. Ovoj veseloj akciji pomogao je i gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba zajedno s članovima Gradske uprave.

Jako sretan s ovom tradicionalnom akcijom, gradonačelnik Kašuba nije skrivao zadovoljstvo.

“Bilo mi je izuzetno drago poželjeti dobrodošlicu našim vrtićancima koji su došli u stvarno velikom broju te pozdraviti ih u ime Grada. Ovo adventsko vrijeme, vrijeme darivanja je najljepši dio godine. Moram naglasiti kako su se djeca i ove godine potrudila te napravila lijepe i maštovite ukrase.” – izjavio je Krešimir Kašuba, gradonačelnik Grada Našica.

Veliki je ovo doživljaj bio i za one najmlađe iz vrtića „Zvončić” koji su, bez obzira na hladnoću, bili izuzetno aktivni u ukrašavanju, zaključila je ravnateljica vrtića Snježana Kanđera.

“Danas smo imali jednu lijepu akciju, vani je malo hladnije, ali je toplo u našim srcima. Mi smo se ovih dana intenzivno pripremali kako bismo napravili što ljepše ukrase za naše jelke koje se nalaze u centru Grada. Htjeli smo na prikladan način urediti ovo naše okruženje gdje svakodnevno boravimo, prolazimo, družimo se i igramo.

Djeca su bila vrlo marljiva sa svojim odgojiteljicama, pokazala su puno kreativnosti i mašte i evo nas danas ovdje gdje nas je dočekao naš gradonačelnik gospodin Krešimir Kašuba. Gradonačelniku se zahvaljujem na lijepim riječima dobrodošlice kao i gostoprimstvu. Ovo kićenje je jedna lijepa priprema za Božić. Tako je ovaj mjesec pun topline, dobrote i pozitivnih emocija, a neka tako ostane i kroz cijelu iduću godinu. Kao što ste mogli vidjeti djeca se raduju, vesela su i uživaju u ovim trenucima. Ovim putem svima želim, a prije svega našoj djeci i našim najmlađima, sretan Božić i sretnu Novu godinu te puno zdravlja ljubavi, mira i veselja u srcu.” – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića “Zvončić” Snježana Kanđera.

Više iz kategorije

Otvorena izložba pučke pobožnosti Miroslava Šarića

Ivona

Čestitka za prvi dan školske godine

Ivona

Pod pokroviteljstvom Grada Našica održana Večernja škola s poduzetnicima

Ivona