nasice.hr
Vijesti

Za lakši pristup vrtiću Zvončić

Kako bi ova pedagoška godina u Dječjem vrtiću Zvončić započela još veselije, kako za malene tako i za roditelje, ali i sigurnije, završavaju se nova parkirna mjesta.

No, to je tek prva faza obnove okruženja vrtića, najavio je gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba koji je uz višeg stručnog suradnika za građenje Božu Papca obišao trenutne radove. Projekt izgradnje obuhvaća 11 parkirnih mjesta sa nogostupom, potporni zid, koji se nalazi na javnoj površini, rekonstrukciju ceste uz samo parkiralište, te nove stepenice koje vode u dvorište vrtića.

„Ovo je izuzetno važna investicija za višu kvalitetu života u našem gradu, posebice za naše najmlađe, za mlade obitelji. Parkiralište uz vrtić, problem je koji smo uočili još prije nekoliko godina, točnije jedan je to od temeljnih problema u vrtiću. Stoga mogu reći i kao dugogodišnji predsjednik Upravnog vijeća vrtića Zvončić da smo ustrajali u tome i krenuli u prvu fazu obnove. Jer ovo je samo dio parkirališta, a nastavit ćemo sljedećih godinu u izgradnji novih parkirnih mjesta.” – rekao je gradonačelnik dodavši da je vrijednost ovog projekta oko 400 000 kn, uz napomenu kako je projekt u visokoj gotovosti i do kraja će mjeseca bit u punoj upotrebi.

Više iz kategorije

21. festival Dani slavonske šume

Marac

Iz državnog proračuna odobreno oko 2 milijuna kuna za projekte Grada Našica

Marac

BBB Našice heroje ne zaboravljaju!

Marac
Veličina slova
Kontrast