nasice.hr
Vijesti

Završeni radovi u dijelu Ulice Vatroslava Lisinskog i najavljeni novi

Nakon što je u sklopu projekta aglomeracije u dijelu Ulice Vatroslava Lisinskog izvedeno 750 metara nove kanalizacijske mreže i izgrađeno 35 novih priključaka kanalizacije uslijedila je rekonstrukcija nogostupa. Završetak radova u tom dijelu grada danas je obišao gradonačelnik Krešimir Kašuba uz suradnike pročelnicu Magdalenu Vidaković-Gelenčir, pročelnika Matiju Brkića, direktora Našičkog vodovoda d.o.o. Josipa Mateka, pomoćnika voditelja projekta aglomeracije Našice Damira Farkaša i predsjednika Mjesnog odbora Našice Darka Cerovskog uz izvođače radova tvrtku Gebruder d.o.o.

  • Investicija u Ulicu Vatroslava Lisinskog dio je povijesnog i najvećeg projekta grada Našica, aglomeracije, ukupne vrijednosti 30 milijuna eura koja direktno utječe na kvalitetu života mještana. Vrijednost ulaganja u ovaj dio grada iznosi 150.000,00 eura od čega je 30.000,00 eura uloženo u rekonstrukciju nogostupa. Toj je investiciji dodano i 10.000,00 eura iz proračuna Grada Našica za ivičnjake kojima se postigla dodatna stabilizacija i kvaliteta nogostupa. Kolni prilazi kroz projekt nisu bili oštećeni, pa svi oni koji su sada novoobnovljeni rađeni su na trošak vlasnika parcela. – rekao je gradonačelnik i dodao da je plan nastaviti rekonstrukciju nogostupa u ovoj Ulici sve do mosta, odnosno križanja s Ulicom Petra Krešimira, i to iz sredstava proračuna Grada Našica.

Predsjednik Mjesnog odbora Našice Darko Cerovski pozvao je mještane grada Našica na strpljenje te istaknuo vrijedne radove na mnogim prometnicama. Zahvalio se stanovnicima navedene ulice na razumijevanju te dodao da smatra da mogu biti zadovoljni ovim ulaganjima u kvalitetu života.

Više iz kategorije

Spomen-područje Crni potok

Ivona

Ulaganje u dodatnu sigurnost građana u Sportskoj ulici

Ivona

Obavijest – Zbog održavanja događaja molimo građane da ne parkiraju na Sajmištu

Ivona