nasice.hr
Vijesti

Prijem brončanih Našičkih mažoretkinja Dora

U Gradskoj vijećnici danas je organiziran svečani prijem za Našičke mažoretkinje Dora koje su ostvarile značajne uspjehe na državnom i europskom prvenstvu. Obučene u odore dočekane su od strane gradonačelnika Krešimira Kašube i direktorice Turističke zajednice Grada Našice Ines Resler.

Gradonačelnik im je čestitao na uspjesima i poručio im da su one ukras našeg grada.

  • Danas mi je posebna čast svečano ugostiti naše mažoretkinje te se zahvaliti voditeljici, profesorici Nikolini Pavlović, ali i svim mažoretkinjama na brojnim uspjesima. One su na 26. državnom natjecanju osvojile broncu, a prošle godine odlične su bile i na europskom prvenstvu. To su uspjesi koji su povijesni za našičke mažoretkinje. Osim toga nikada ih nije bilo više pa čestitam profesorici Nikolini na animaciji i na vođenju. Posebno mi je lijepo bilo čuti da su zadovoljne i na treninzima i nastupima te da uistinu vole to što rade. – rekao je gradonačelnik i dodao da smo svi ponosni na njih, i da promoviraju Grad Našice u samom gradu, ali i izvan njega na brojnim natjecanjima.

Voditeljica Nikolina Pavlović sa mažoretkinjama je zadnje četiri godine, a i sama je bila mažoretkinja. Njene učenice i na prijemu su imale samo riječi hvale za nju te joj zahvalile na svemu lijepome što je učinila za njih.

  • Nakon ostvarenog velikog uspjeha na ovogodišnjem državnom prvenstvu u Biogradu gdje su naše kadetkinje u formacijskom dijelu osvojile treće mjesto, kao i Petra Čatić u ne formacijskom stigle smo na prijem kod gradonačelnika koji zaista prati naš uspjeh i na ovaj je način odlučio odati jedno priznanje našim djevojkama. Zahvalio nam je za sve naše nastupe, a i mi njemu, jer zaista prati naš rad i pomaže nam u ostvarenju naših ciljeva i snova.– rekla je Nikolina Pavlović voditeljica našičkih mažoretkinja.

Više iz kategorije

26. dječja smotra slovačkog folklora u Republici Hrvatskoj

Ivona

Gradonačelnik posjetio i Jelisavac

Ivona

Rekonstrukcija Malog dvorca bit će gotova do kraja ljeta

Marac