nasice.hr
Vijesti

LAG Karašica donirao mandarine našičkom vrtiću

Neretvanske mandarine preko LAG-a Karašica stigle su u Dječji vrtić „Zvončić” Našice kako bi mališanima uljepšali blagdane. Jedna je to u nizu ovakvih donatorskih akcija koju LAG provodi na području 13 općina i 4 grada, na kojima i djeluje.

„Spoj zelene i plave Hrvatske”

Gradonačelnik Krešimir Kašuba donaciju je predao u dvojakoj ulozi, gradonačelnika i predsjednika LAG-a Karašica, pa je zadovoljstvo još veće. Primopredaja je održana ispred Dječjeg vrtića „Zvončić” Našice, a njoj su prisustvovali, uz gradonačelnika i ravnateljicu, djelatnici Vrtića i LAG-a.

„Zadovoljstvo mi je danas biti u dvojakoj ulozi – onoj gradonačelničkoj, odnosno osnivača vrtića, kao i u ulozi predsjednika LAG-a Karašica koja je ostvarila ovu donaciju. Naime, radi se o projektu „Spoj zelene i plave Hrvatske” pa su tako donirane mandarine iz doline Neretve koje će zasigurno razveseliti naše vrtićance. Važno je naglasiti da LAG Karašica pokriva 13 općina i 4 grada te 19 vrtića, a također valja spomenuti kako bilježimo porast broja djece u vrtićima na području cijelog LAG-a. Porast bilježimo i u samom Gradu od oko 8% vrtićanaca, i siguran sam da će se taj trend nastaviti u budućem razdoblju.” –  rekao je gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba.

Mandarine i slatkiši za vrtićance

LAG Karašica već je nekoliko puta posjećivano našički vrtić te dovozio donacije, pa je i ova razveselila, i ravnateljicu Snježanu Kanđera, kao i mališane. Suradnja će se nastaviti, potvrđuju to obje strane.

„I ove godine LAG Karašica i Grad Našice obradovao je naše mališane mandarinama iz neretvanskog kraja, te šarenim bombonima. To je zapravo, kao što je gradonačelnik rekao, spoj zelene i plave Hrvatske i drago nam je da se to njeguje. Potpora Grada našem radu je kontinuirana, a ova gesta samo je jedna u nizu i raduje nas da je tako. Ovom gestom bit će obradovani svi mališani, polaznici našeg matičnog vrtića u Našicama, ali i svih područnih vrtića, u Jelisavcu, Podgoraču i Donjoj Motičini. Ovim putem zahvaljujem se na dosadašnjoj dobroj suradnji našim roditeljima, obiteljima, svim našim suradnicima, medijima i našem gradonačelniku, osnivaču. U ime cijelog kolektiva i u ime sve naše djece želim svima sretne blagdane, Božić i novu 2022. godinu.” – rekla je Snježana Kanđera, ravnateljica Dječjeg vrtića Zvončić Našice.

Više iz kategorije

Za lakši pristup vrtiću Zvončić

admin

Natječaj za udruge u sklopu projekta Žuta točka

Marac

Grad Našice u konkurenciji za izbor najljepšeg parka u Hrvatskoj

Ivona