nasice.hr
Vijesti

LAG Karašica donirao mandarine našičkom vrtiću

Neretvanske mandarine preko LAG-a Karašica stigle su u Dječji vrtić „Zvončić” Našice kako bi mališanima uljepšali blagdane. Jedna je to u nizu ovakvih donatorskih akcija koju LAG provodi na području 13 općina i 4 grada, na kojima i djeluje.

„Spoj zelene i plave Hrvatske”

Gradonačelnik Krešimir Kašuba donaciju je predao u dvojakoj ulozi, gradonačelnika i predsjednika LAG-a Karašica, pa je zadovoljstvo još veće. Primopredaja je održana ispred Dječjeg vrtića „Zvončić” Našice, a njoj su prisustvovali, uz gradonačelnika i ravnateljicu, djelatnici Vrtića i LAG-a.

„Zadovoljstvo mi je danas biti u dvojakoj ulozi – onoj gradonačelničkoj, odnosno osnivača vrtića, kao i u ulozi predsjednika LAG-a Karašica koja je ostvarila ovu donaciju. Naime, radi se o projektu „Spoj zelene i plave Hrvatske” pa su tako donirane mandarine iz doline Neretve koje će zasigurno razveseliti naše vrtićance. Važno je naglasiti da LAG Karašica pokriva 13 općina i 4 grada te 19 vrtića, a također valja spomenuti kako bilježimo porast broja djece u vrtićima na području cijelog LAG-a. Porast bilježimo i u samom Gradu od oko 8% vrtićanaca, i siguran sam da će se taj trend nastaviti u budućem razdoblju.” –  rekao je gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba.

Mandarine i slatkiši za vrtićance

LAG Karašica već je nekoliko puta posjećivano našički vrtić te dovozio donacije, pa je i ova razveselila, i ravnateljicu Snježanu Kanđera, kao i mališane. Suradnja će se nastaviti, potvrđuju to obje strane.

„I ove godine LAG Karašica i Grad Našice obradovao je naše mališane mandarinama iz neretvanskog kraja, te šarenim bombonima. To je zapravo, kao što je gradonačelnik rekao, spoj zelene i plave Hrvatske i drago nam je da se to njeguje. Potpora Grada našem radu je kontinuirana, a ova gesta samo je jedna u nizu i raduje nas da je tako. Ovom gestom bit će obradovani svi mališani, polaznici našeg matičnog vrtića u Našicama, ali i svih područnih vrtića, u Jelisavcu, Podgoraču i Donjoj Motičini. Ovim putem zahvaljujem se na dosadašnjoj dobroj suradnji našim roditeljima, obiteljima, svim našim suradnicima, medijima i našem gradonačelniku, osnivaču. U ime cijelog kolektiva i u ime sve naše djece želim svima sretne blagdane, Božić i novu 2022. godinu.” – rekla je Snježana Kanđera, ravnateljica Dječjeg vrtića Zvončić Našice.

Više iz kategorije

Obilježena 76. godišnjica velike tragedije Crni potok

Marac

Čestitka gradonačelnika Krešimira Kašube povodom Svjetskog dana učitelja

Marac

Rekonstrukcija Malog dvorca bit će gotova do kraja ljeta

Marac